Bemutatkozás

A NEXON Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója. 30 éves szakmai tapasztalattal, 300 munkatárssal, országos hálózattal rendelkezünk. Közel 3000 vállalatot és több mint egymillió hazai munkavállalót nevezhetünk meg referenciaként.

Bemutatkozás

A Bod Reflex vagyonvédelmi tevékenységgel, őrzés – védelmi feladatok ellátásával és csendesriasztási rendszer kialakításával és működtetésével foglalkozik. Céljuk: Dunakeszi, Fót, Göd viszonylatában a csendesriasztási rendszer elterjesztése és ezen belül hatékony működtetése.

Bemutatkozás

A Serczli célja a minőségi és egészséges pékáru előállítása, mely során a modern technológiát ötvözik a hagyományokkal. Tapasztalataik és a hagyomány azt mutatja, hogy minél természetesebb a termelési folyamat, annál jobb a termékminőség és az ízek.

Bemutatkozás

A Volvex 2000 óta meghatározó résztvevője a magyar árnyékoló és otthon automatizálás iparágának. Céljuk, hogy az általuk forgalmazott BECKER termékekkel értéket vigyenek az otthonokba egy fenntarthatóbb jövő jegyében.

Bemutatkozás

Dunakeszi város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, a Dunakeszi járás székhelye. A megye második legnépesebb települése Érd után. A Duna túloldalán elhelyezkedő Budakalász várossal megosztva a „Dunakanyar kapuja”-ként is emlegetik.

Bemutatkozás

 Az 1962-ben alapított Audio-Technica audioberendezések tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó világméretű vállalatcsoport. A brand elkötelezett a lehető legjobb hangélmény iránt, ezt a legendás japán technikai precizitással szolgálja.

Bemutatkozás

A Danubia Budaörsi Kertészet tevékenységi körébe tartozik a kert- és tájépítészeti tervezési feladatoktól a kertépítés-kivitelezési folyamatokig szinte minden, a meglévő és elkészült kertek fenntartási munkálatait is beleértve.

Bemutatkozás

Gyönyörű környezetben egész évben várja a Rub&Roll Tenisz Klub kedves vendégeit. A Rub&Roll Tenisz Klub célja, hogy Gödöllőn minél több gyermek számára teremtsen sportolási lehetőséget, így több programmal is készül a fiatalság számára. Az idősebbek számára pedig társasági tenisz keretein belül zajlanak a programok.