Sun&Eye - Tennis Europe 12

Nagy Tamással beszélgettünk

Az idén július elején zajló Tennis Europe 12-es versenyünk a Sun & Eye Kft. támogatásával került megrendezésre. Nagy Tamással, a cég vezetőjével beszélgettünk:


Jól tudjuk, hogy a Sun & Eye Kft. első alkalommal támogat tenisz versenyt?

Így van, első alkalommal.

Minek köszönhető, hogy egy ilyen eseményt támogatnak?

Bogyó Tamással, a klub elnökével többszöri beszélgetésünk során említésre került eme rangos nemzetközi verseny, melyre szponzort keresett a klub. Több cégem is támogat hazai és nemzetközi eseményeket, így arra gondoltam, hogy a megtisztelő felkérésnek eleget teszek. 

Ön is lelkes teniszjátékos, rendszeresen játszik. Emelett jól tudjuk, hogy más sportot is űz?

Igen, amióta a kislányom, Nagy Lilien is ebben a klubban teniszezik, én is aktívan kezdtem el újból játszani. Ezen kívül, pár éve magával ragadott a lovas póló és a Tabajdi Magyar Lovas Polo klubból átigazolva a Budakeszi La Ballena klubban játszom jelenleg. 

Kislánya a Nexon Dunakeszi Teniszklubbban teniszezik. Gondolkodnak-e a versenyteniszben való megmérettetésen?

Szívből örülnek neki, hogy ha az edzők a versenysport felé tudnák terelni kislányomat, és ki is próbálná a verseny sport adta élményeket. 

Az elmúlt években számos nemzetközi versenynek adott otthont klubunk. A résztvevők közül számos játékost ma már a világ legnagyobb versenyein láthatunk viszont. Milyen érzés Önnek, hogy nagy valószínűséggel, a jelenlegi kupán játszó gyerekek közül is nagy valószínűséggel, akár többen is szerepelnek majd nagyobb nemzetközi versenyen és viszont láthatunk őket a televíziós közvetítéseken?

Természetesen jó érzéssel tölt az, hogy az ifjú titánok a Sun and Eye támogatásával méretteték meg a tudásukat idén.

 

Eredmény:
Mokán István Damján lett a fiú bajnok az U12-es versenyen!
7:5 6:2-re győzte le a görög Pagonist, így idei második tornagyőzelmét szerezte meg.
A lányoknál Sávolt Karolina szintén a döntőig menetelt, ahol Sofia Iakukhinától 6:1 6:2-re kapott ki. Párosban a Rekedt-Nagy Panni / Fizel Laura kettős 6:3 4:6 10-6-ra nyerte a páros finálét egy ukrán kettős ellen.