Víziónk és Küldetésünk

Célunk, hogy Magyarország legnagyobb utánpótlás- és legmagasabb színvonalú teniszklubja legyünk.
Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb utánpótlás tenisz klubjaként sok, az élsportban is eredményes játékost nevelünk. Szervezett, akkreditált programjaink keretében – a legkisebbektől a legnagyobbakig – profi oktatást, környezetet és támogatást biztosítunk a jövő bajnokainak. Az amatőr tenisz szerelmesei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk, miközben tenisz közösségünk részesei lehetnek.

Klubunkról

A klub jelmondata: “Kis játékból nagy játszmák”

A tenisz amatőr szerelmeseit nyáron 8 teniszpálya, valamint a klubélethez kapcsolódó legmagasabb színvonalú szolgáltatások várják.

A Dunakeszi Tenisz Klubot Bogyó László és felesége alapították 1992-ben. A klub az elmúlt több, mint 20 évben Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb utánpótlás tenisz klubjává vált: itt edzett az élsport több eredményes játékosa, többek között Sávolt Attila, Gubacsi Zsófia és Kuti Kis Rita.

A klub edzői az ITF hivatalos gyermek tenisz programjának, a PlayandStay amerikai módszerének segítségével oktatják a jövő bajnokait már óvodás kortól.

Ismerkedj meg Csapatunkkal

Bogyó László

Elnök – A Klub alapítója

Bogyó Lászlóné

Alapító

Bogyó Tamás

Vezető Edző

Keller László

Edző

Oláh Attila

Tenisz10 Programvezető

Szűcs Csaba

Edző

sajtószoba

Bogyó Tamás, a NEXON Dunakeszi Teniszklub vezetőedzője, a Digisport Reggeli Start című műsorának vendégeként beszélt a klubunkban megtartott jótékonysági sportnapról.

Lépj kapcsolatba velünk!

*a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!