Elnök

Bogyó Tamás

Elnök, Vezetőedző

Karrier

2000-2004. Gubacsi Zsófia edzője – WTA 68.
és Kuti Kis Rita edzője – WTA 39.
2004-2010. Sávolt Attila edzője – ATP 69.
és Király Pálma edzője – WTA 399.
2012-2015. Hungarian ITF Elite Team Coach
2016. Stollár Fanni
2017-2018. Nagy Péter edzője – ATP 409.
2018. Csapattag Denis Shapovalov-val és Nagy Péterrel karöltve a teljes
szezonban, MonteCarlo-tól a Roland Garros-ig
2019. 10 hetes, teljes edzés program Christian Lerbytop 100 ITF fiú
játékossal.

Tisztségei

– A Magyar Tenisz Szövetség Pest-megyei Igazgatóságának igazgatója

– Rendszeres előadója az USTA, LTA, STF Tenisz Szövetségeknek
– Meghívott előadó a PTR, GPTCA, BTC konferenciákon
– A Brain Game (Craig O’Shannessy) Program és az OncourtOffcourt.com
hivatalos partnere
– A Backswing Solution eszköz innovátora
– TopSpin Pro és EyeCoach Ambassador

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

A szüleim által alapított klub és ez által a tenisz kisgyermekkorom óta
meghatározó része az életemnek, mindennapjaimnak. A versenysport
megtanított a kitartásra, küzdelemre, felelősségvállalásra, mind a pályán és
azon kívül egyaránt. Edzői tevékenységem során fő motivációm úgy
ösztönözni a gyerekeket a maximális teljesítményre, hogy a sport iránti
szeretet és a tenisz iránti lelkesedés ne csorbuljon.

EDZŐK

Oláh Attila

Vezetőedző

Karrier

Kiskora óta a sport élete szerves részét képezi. Focizott, úszott, majd 14 évesen egy súlyos sérülés keresztbe törte a verseny pályafutását.

Nagyon szereti a gyerekeket, gyermek központúságának köszönhetően mindig is tudta, hogy elsősorban gyermekek képzésével szeretne foglalkozni. 2006 óta dolgozik teniszedzőként. Rendszeresen foglalkozik gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt.

Folyamatosan képzi magát. Egerben, az Eszterházy Károly Egyetemen szakedzői szakot végezett.  A Magyar Tenisz Szövetség Play&Stay edzője. Tapasztalatai alapján nagyon fontos az önképzés, illetve az alázat. Tanítványainak is ezt a szemléletet szeretné átadni.

Mottója: A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

Bogyó Tamás, a Dunakeszi Teniszklub vezetőedzője felajánlotta, hogy intenzíven vegyek részt a klubjában folyó utánpótlás nevelésben. Motivációban nem volt hiány, hiszen a klub számos válogatott és később amerikai egyetemi ösztöndíjat elnyert játékost indított el tenisz pályafutásán.

A tenisz utáni életre való nevelés is a szakemberek feladata. Legalábbis nekem mindenképpen fontos.

Elsősorban az utánpótlás nevelés a fő profilom. Eddigi legjelentősebb sikereimet is a kicsiknél értem el.

 

Borvendégh Áhim

Teniszedző

Karrier

A Dunakeszi Teniszklubban indult sport pályafutása, majd számos sportágban kipróbálta magát. Egyetemi tanulmányaival párhuzamosan a BSU-nál szerzett teniszedzői képesítést, majd kezdett el edzőként dolgozni.

2022-ben végzett az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen testnevelés es közösségi művelődési tanár szakon.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

Annak ellenére, hogy gyermekkorom óta több sportágat kipróbáltam, mégis a tenisz vált életem főszereplőjévé. Szakmai gyakorlatomat Bogyó Tamás vezetésével töltöttem. Tamás támogatásával lehetőségem nyílt az edzői képesítés megszerzésére.

Kollegáim közül Oláh Attilával rendkívül hosszútávú és gyümölcsöző kapcsolatot alakítottam ki. Attila a barátom és mentorom is egyben, szárnyai alatt mind szakmailag, mind pedagógialag számos tapasztalatot szereztem.

Farkas István

Teniszedző

Karrier

2014 óta vesz részt az oktatásban. Elsőként az iskolatenisz program oktatásaiba csatlakozott edzőként, majd a klub egyéb tevékenységeibe is becsatlakozott. Edzői tevékenysége során rengeteg felnőttel és gyermekkel dolgozott. Egyaránt foglalkozik versenyzőkkel és hobbi teniszezőkkel.

A minőségi munka érdekében több képzésen vett részt. A világ legnagyobb Play & Stay edzőjétől, Mike Barrell-től számos új dolgot sajátított el. PTR nemzetközi vizsgával rendelkezik.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

2000-ben, alig 6 évesen kezdtem el a Dunakeszi Teniszklubban teniszezni. Eleinte heti 1-2 alkalommal látogattam az edzéseket, majd hamarosan rádöbbentem, hogy a tenisz sokkal többet jelent számomra egyszerű hobbinál. Már apró gyermekként olyannyira szenvedélyemmé vált a sportág, hogy képes voltam hosszú időn keresztül teniszütővel aludni, mert azt mondták, így válhatok valóban nagy játékossá.

Fiatalon elkezdtem versenyezni és szinte minden szabadidőmet a pályán töltöttem. Boldoggá tesz, hogy ezt az utat választottam.

A képzéseken túl a legfontosabbnak mégis a kollegáimmal való szoros és hatékony együttműködést tartom. Velük együtt dolgozva, együtt gondolkodva, egymást segítve végezzük nap, mint nap tevékenységünket a „szürke hétköznapok” során.