Elnök

Bogyó Tamás

Elnök, Vezetőedző

Karrier

2000-2004. Gubacsi Zsófia edzője – WTA 68.
és Kuti Kis Rita edzője – WTA 39.
2004-2010. Sávolt Attila edzője – ATP 69.
és Király Pálma edzője – WTA 399.
2012-2015. Hungarian ITF Elite Team Coach
2016. Stollár Fanni
2017-2018. Nagy Péter edzője – ATP 409.
2018. Csapattag Denis Shapovalov-val és Nagy Péterrel karöltve a teljes
szezonban, MonteCarlo-tól a Roland Garros-ig
2019. 10 hetes, teljes edzés program Christian Lerbytop 100 ITF fiú
játékossal.

Tisztségei

Rendszeres előadója az USTA, LTA, STF Tenisz Szövetségeknek
Meghívott előadó a PTR, GPTCA, BTC konferenciákon
A Brain Game (Craig O’Shannessy) Program és az OncourtOffcourt.com
hivatalos partnere
A Backswing Solution eszköz innovátora
TopSpin Pro és EyeCoach Ambassador

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

A szüleim által alapított klub és ez által a tenisz kisgyermekkorom óta
meghatározó része az életemnek, mindennapjaimnak. A versenysport
megtanított a kitartásra, küzdelemre, felelősségvállalásra, mind a pályán és
azon kívül egyaránt. Edzői tevékenységem során fő motivációm úgy
ösztönözni a gyerekeket a maximális teljesítményre, hogy a sport iránti
szeretet és a tenisz iránti lelkesedés ne csorbuljon.

EDZŐK

Oláh Attila

Vezetőedző

Karrier

2006 óta dolgozik teniszedzőként. Rendszeresen foglalkozik gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

Bogyó Tamás, a Dunakeszi Teniszklub vezetőedzője felajánlotta, hogy próbáljam ki magam, mint edző. Azonban a tenisz addig nem volt az életem része. Tamás természetesen kikötötte, hogy meg kell tanulnom teniszezni és a lehető legtöbb képzésen részt venni. Motivációban nem volt hiány. Napi 10-12 órát töltöttem a pályán Tomi mellett és tanultam közben. Amint egy kis szabadidőm volt már mentem is a teniszcsarnokba és az ott lévő tükör előtt gyakoroltam. Alázatosan álltam a sportághoz és kitartásomnak köszönhetően a sportág befogadott.

Borvendégh Áhim

Teniszedző

Karrier

A Dunakeszi Teniszklubban indult sport pályafutása, majd számos sportágban kipróbálta magát. Egyetemi tanulmányaival párhuzamosan a BSU-nál szerzett teniszedzői képesítést, majd kezdett el edzőként dolgozni.

2022-ben végzett az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen testnevelés es közösségi művelődési tanár szakon.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

Annak ellenére, hogy gyermekkorom óta több sportágat kipróbáltam, mégis a tenisz vált életem főszereplőjévé. Szakmai gyakorlatomat Bogyó Tamás vezetésével töltöttem. Tamás támogatásával lehetőségem nyílt az edzői képesítés megszerzésére.

Kollegáim közül Oláh Attilával rendkívül hosszútávú és gyümölcsöző kapcsolatot alakítottam ki. Attila a barátom és mentorom is egyben, szárnyai alatt mind szakmailag, mind pedagógialag számos tapasztalatot szereztem.

Farkas István

Teniszedző

Karrier

2014 óta vesz részt az oktatásban. Elsőként az iskolatenisz program oktatásaiba csatlakozott edzőként, majd a klub egyéb tevékenységeibe is becsatlakozott. Edzői tevékenysége során rengeteg felnőttel és gyermekkel dolgozott. Egyaránt foglalkozik versenyzőkkel és hobbi teniszezőkkel.

A minőségi munka érdekében több képzésen vett részt. A világ legnagyobb Play & Stay edzőjétől, Mike Barrell-től számos új dolgot sajátított el. PTR nemzetközi vizsgával rendelkezik.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

2000-ben, alig 6 évesen kezdtem el a Dunakeszi Teniszklubban teniszezni. Eleinte heti 1-2 alkalommal látogattam az edzéseket, majd hamarosan rádöbbentem, hogy a tenisz sokkal többet jelent számomra egyszerű hobbinál. Már apró gyermekként olyannyira szenvedélyemmé vált a sportág, hogy képes voltam hosszú időn keresztül teniszütővel aludni, mert azt mondták, így válhatok valóban nagy játékossá.

Fiatalon elkezdtem versenyezni és szinte minden szabadidőmet a pályán töltöttem. Boldoggá tesz, hogy ezt az utat választottam.

A képzéseken túl a legfontosabbnak mégis a kollegáimmal való szoros és hatékony együttműködést tartom. Velük együtt dolgozva, együtt gondolkodva, egymást segítve végezzük nap, mint nap tevékenységünket a „szürke hétköznapok” során.

Guruz Fanni

Teniszedző

Karrier

Nyolc éves korában kezdett teniszezni. A sportág szerelem volt az első látásra. Időközben más sportágakat is kipróbált, de mindig a tenisz maradt az első.  A versenyzést csak felnőtt korában kezdte. Legnagyobb sikere, hogy aktív tagja lehetett a szuperligába feljutó és ott játszó százhalombattai csapatnak. Jelenleg már csak alacsonyabb szinteken, de a mai napig aktívan vesz részt versenyeken. Közgazdász diplomája mellett 2020-ban szerzett teniszedzői végzettséget. Versenyzői és edzői tapasztalatait szívesen osztja meg aktív versenyzőkkel és lelkes amatőrökkel egyaránt.

Miért éppen a tenisz, miért a Dunakeszi Teniszklub?

Régóta ismerem a Dunakeszin folyó magasszintű szakmai munkát és a Magyarországon kiemelkedő minőségű pályákat és létesítményt. Amikor költözés miatt elérhető közelségbe került ez a klub, azonnal felvettem a kapcsolatot a vezetőséggel. Nagyon boldog vagyok, hogy a folyamatosan bővülő csapat része lehetek és a szakmai fejlődésem mellett sok gyermek és felnőtt játékosnak tudom a teniszét is fejleszteni.