Víziónk és Küldetésünk

Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb utánpótlás tenisz klubjaként sok, az élsportban is eredményes játékost nevelünk. Szervezett, akkreditált programjaink keretében – a legkisebbektől a legnagyobbakig – profi oktatást, környezetet és támogatást biztosítunk a jövő bajnokainak. Mindezeken túl, az amatőr tenisz szerelmeseit is szeretettel váruk klubunkba, ahol közösségünk részesei lehetnek.

Klubunkról

A Dunakeszi Teniszklubot Bogyó László és felesége alapította 1992-ben. A klub az elmúlt 30 évben igazi pezsgő klubélettel várta és várja ma is a teniszkedvelőket.

A tenisz amatőr szerelmeseit nyáron 7 kiváló minőségű salakos pálya és 1 minőségi Rebound Ace fedett kemény pálya várja az év minden napján. Télen 2 pályás fűtött sátor és 1 fedett csarnok biztosítja teniszközösségünk sportolási lehetőségét. Az elmúlt 30 évben hatalmas sikereket értünk el az egészséges életmódra nevelés, a lakossági tömegsport, a versenysport és a szabadidősport területén  Az elmúlt évtizedekben több száz gyermeket és felnőttet ismertettünk és szerettettünk meg a tenisszel. Több óvodával és iskolával állunk kapcsolatban egyedül álló iskolatenisz programunk keretében.

 

Magyarország egyik legnagyobb utánpótlás teniszklubjaként sok, az élsportban is eredményes játékost nevelünk. Jó külföldi kapcsolataink révén sok játékosunk amerikai egyetemeken tanul tovább teniszösztöndijjal. 

Klubunk edzői Bogyó Tamás vezetésével az ITF gyermek tenisz programjának a Play and Stay amerikai módszerének segitségével oktatják a jövő bajnokait már az óvodás kortól. Szervezett és akkreditált programjaink keretében – a legkisebbektől a legnagyobbakig – profi oktatást, környezetet és támogatást biztositunk a jövő bajnokainak. A versenysport területén az elmúlt évek alatt kiváló eredményeket értünk el, magyar bajnokaink  méltán szereztek hírnevet Egyesületünknek.

Évente rendezünk versenyeket amatőr játékosainknak és 6-8 utánpótlás  versenyt valamint ITF versenyeket.

sajtószoba

Bogyó Tamás, a NEXON Dunakeszi Teniszklub vezetőedzője, a Digisport Reggeli Start című műsorának vendégeként beszélt a klubunkban megtartott jótékonysági sportnapról.

Lépj kapcsolatba velünk!

*a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!