Víziónk és Küldetésünk

Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb utánpótlás tenisz klubjaként sok, az élsportban is eredményes játékost nevelünk. Szervezett, akkreditált programjaink keretében – a legkisebbektől a legnagyobbakig – profi oktatást, környezetet és támogatást biztosítunk a jövő bajnokainak. Mindezeken túl, az amatőr tenisz szerelmeseit is szeretettel váruk klubunkba, ahol közösségünk részesei lehetnek.

Klubunkról

A klub jelmondata: “Kis játékból nagy játszmák”

A tenisz amatőr szerelmeseit nyáron 8 teniszpálya, valamint a klubélethez kapcsolódó legmagasabb színvonalú szolgáltatások várják.

Klubunkat 1992-ben Bogyó László alapította családi vállalkozásként és mostanra már Magyarország egyik legszínvonalasabb klubjává nőtte ki magát. A társasági tenisz mellett nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre. Ma már több mint 100 gyermek teniszezik egyesületünk színeiben, ebből néhányan tagjai a korosztályos válogatottnak.


Továbbá klubunk rendszeres látogatói voltak Sávolt Attila, Mandula Petra és Balázs György, akik példaképként szolgálhatnak játékosainknak.

Az utánpótlás nevelés mellett több rangos országos és nemzetközi gyermek és felnőtt versenynek adunk otthont.
Klubunk alapítói: Bogyó László és felesége, Marika
Klubunk nemzetközi kapcsolatai révén rendszeresen szervez edzőtáborokat gyermekeknek az Amerikai Egyesült Államokba Bogyó Tamás vezetőedző szervezésével, ezzel is segítve az ifjú játékosok további fejlődését és angol nyelvtanulását.
A teniszklub Budapesttől 20 km-re a Fő út mellett található Dunakeszi gyönyörű sporttelepén. Barátságos környezetben nyáron 7 salakos, télen 3 fedett pályával várjuk a teniszezni vágyókat. A sporttelepen továbbá található még futópálya, konditerem, műfüves focipálya és zárt parkoló.
Amennyiben kedvet kaptál, hogy megismerkedj közelebbről klubunkkal, akkor szeretettel várunk színvonalas pályáinkon az év minden napján, reggeltől estig.

sajtószoba

Bogyó Tamás, a NEXON Dunakeszi Teniszklub vezetőedzője, a Digisport Reggeli Start című műsorának vendégeként beszélt a klubunkban megtartott jótékonysági sportnapról.

Lépj kapcsolatba velünk!

*a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!