Bemutatkozás

A NEXON Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója. 30 éves szakmai tapasztalattal, 300 munkatárssal, országos hálózattal rendelkezünk. Közel 3000 vállalatot és több mint egymillió hazai munkavállalót nevezhetünk meg referenciaként.

Bemutatkozás

Dunakeszi város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, a Dunakeszi járás székhelye. A megye második legnépesebb települése Érd után. A Duna túloldalán elhelyezkedő Budakalász várossal megosztva a „Dunakanyar kapuja”-ként is emlegetik.

Bemutatkozás

A Serczli célja a minőségi és egészséges pékáru előállítása, mely során a modern technológiát ötvözik a hagyományokkal. Tapasztalataik és a hagyomány azt mutatja, hogy minél természetesebb a termelési folyamat, annál jobb a termékminőség és az ízek.

Bemutatkozás

A 2001-ben alapított Teletál Ételfutár Kft. magyar tulajdonú, dinamikus fejlődésének köszönhetően,  mára Magyarország teljes területére vállal étel kiszállítást, Dunakeszi központjából. Kínálatuk kialakításánál a megújulás, az állandóság és a megrendelői igények kapják a fő hangsúlyt, így a hagyományos konyha kedvelői mellett speciális táplálkozási szokású megrendelőiknek is tudnak alternatívákat nyújtani.

Bemutatkozás

A Bod Reflex vagyonvédelmi tevékenységgel, őrzés – védelmi feladatok ellátásával és csendesriasztási rendszer kialakításával és működtetésével foglalkozik. Céljuk: Dunakeszi, Fót, Göd viszonylatában a csendesriasztási rendszer elterjesztése és ezen belül hatékony működtetése.

Bemutatkozás
2019 szeptemberében azért nyitottuk az üzletünket (Pezi Húsboltja), hogy a Gödön és Dunakeszin élő emberek kaphassanak egy picit mást is, mint a sok nagy üzletlánc kínálta termékeket! 
Prémium minőségű tőkehúsok, Olaszországból származó termékek (tészták, olívaolajak, sajtok, kávé, minőségi borok, prosseccok, pezsgők), de forgalmazzuk a mára már elismert Falu Krémeket is mely krémeket Budakalászon a Falukrém manufaktura egy kis családi vállalkozás készít! Ezeken felül mélyhűtött termékeinket is nagyon kedvelik a vásárlóink.