Eredmények

az elmúlt időszak büszkeségei

Az elmúlt 10 napban zajlott a 12 éves korosztályban a fedett pályás magyar bajnokság, amely fantasztikus sikerekkel zárult. A fiú egyéni versenyszámban a klub színeiben versenyző Rekedt Nagy Zoltán ezüstérmes lett (a döntőben meccslabdáról kapott ki). A párosok versenyében pedig Rekedt Nagy Zoltán Szűcs Milán (TM Teniszklub) oldalán megnyerte a versenyt és így Magyar Bajnok lett! A döntőben az ugyancsak a Dunakeszi Teniszklub játékosát felsorakoztató párost győzték le, így Czóbel Levente elhozott egy páros ezüst érmet is!

Magyar Bajnokság, helyszín: Nemzeti Edzésközpont Budapest

2 ezüst és 1 arany érem!!!!

Maradjunk még a 12-es korosztálynál ahol szeretném megemlíteni Szűcs Áront aki a Decathlon versenysorozaton keresztül lassan beleerősödik a 12 évesek Országos mezőnyébe és szorgalma, kitartása példaértékű lehet sok fiatal játékosunknak. Sok Sikert Áron!

A klubunkban készülő Dragos Moné (Románia) az elmúlt 1 hónapban 3 versenyt is megnyert ráadásul a Fiú 18 éves korosztályban! Igazán ígéretes karrier állhat előtte, ha így folytatja. Ő már a klubunk szervezésében 2 másik játékosunkkal Barcelonában van edzőtáborban, melyet Bondár Imre kollégánk vezet.

Hamarosan kezdődik majd a 14 évesek és a 16 évesek fedett pályás magyar bajnoksága ahol 4 játékos is képviseli majd a klubunkat. Varga Oszkár, Lipp Máté, Lencz Barnabás és remélhetőleg Slezák Zsombor. Zsomborral kapcsolatban szeretném megemlíteni, hogy nemrégiben a Metró Kupán egy a 12 éves válogatott keretbe tartozó játékost búcsúztatott ami igazán remek eredménynek számít nála!!

Sok sikert a továbbiakban mindenkinek!!

Hajrá Nexon Dunakeszi Teniszklub